www.revistabora.com

Premier – Hajde rrim nga Kushtrim FOTO-VIDEO

0 1,707

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri që premton shumë në industrinë e muzikës është Kushtrimi ai sapo ka publikuar projektin e tij më të ri me titull “Hajde rrim” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip. Ky projekt është punuar ne menyr shumë profesionale nga Kushtrimi dhe artisti  në fjale e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë e suksesshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Kushtrimi është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë.

Mund të ju pëlqejn