Trupi i kësaj femre është shpallur si më i bukuri nga shkencëtarët

Shkencëtarët nga Universiteti i Teksasit kanë gjetur se si duhet të duket trupi i përsosur i një femre.

Shkencëtarët nga Universiteti i Teksasit kanë gjetur se si duhet të duket trupi i përsosur i një femre.
Duke marrë parasysh lartësinë, peshën, gjatësinë e flokëve dhe formën e fytyrës është vlerësuar se piërisht femrat që kanë një “kilogram më shumë” janë të përsosura.

Në fakt, shkencëtarët nga studentët e të dy gjinive kërkuan që në pyetësor të shprehin mendimin e tyre për përmasat idealet të trupit femëror, por edhe që saktësisht t’i vizatojnë.

Pikërisht një trup të tillë e ka modelja britanike, Kelly Brook, për të cilën autorët e studimit thanë se është plotësisht e natyrshme dhe shkencërisht e përsosur./REVISTABORA

Mund të ju pëlqejn