www.revistabora.com

Video prekese! Lissus Tilka, smart&sexy me Kodin Penal, sjellë këngën mesazh për vajzat e dhunuara: “It’s your Life!”

0 166

Lissus Tilka,kantautorja qe po ben diferencen keto muaj me artin e saj ne muzike, e njohur ndryshe edhe si aktiviste rebele e te drejtave te njeriut ne Shqiperi, ka goditue serish me nje kenge qe i kushtohet kategorise per te cilen ajo lufton prej viteve: vajzave e grave te dhunuara. Me nje vidio me idene e saj, tekstin e saj dhe muziken e orkestrimin e A.Arifi, ka vendosur ti beje nje dhurate vajzave per njera tjetren. lissss  Video prekese! Lissus Tilka, smart&sexy me Kodin Penal, sjellë këngën mesazh për vajzat e dhunuara: “It’s your Life!”

Duket sikur Lissus kerkon tu jaoe doren vajzave, si nje mesazh qe vajzat ne rastet e dhunes e presionit nga dhunuesit, duhet ti qendrojne besnike forces per te vazhduar dhe jo deshperimit per te ndermarre vendime te gabuara.Ajo kerkon qe vajzat te qeshin edhe pas fatkeqesive, te dalin e ndajne dhimbjen e cdo padrejtesi ndaj tyre te paguhet me forcen e ligjit.Kujtojme se Nertila eshte edhe studiuese e fushes se Drejtesise dhe eshte shprehur se nese ne nje te ardhme do punoje ne kete fushe, do te ishte Prokurore dhe do donte te punonte ne fushen e antitrafikimit te vajzave e te mbronte pikerisht viktimat e dhunes.


Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More