Vjollca Selimi dhe Aziz Murati publikuan këngën “Pikë në zemër” (Video)

Për adhuruesit vijnë në Duo dy yjet e Estradës: Vjollca Selimi & Aziz Murati. Projekti i lansuar titullohet “Pikë ne zemër”.Këngëtarja Vjollca Selimi ka sjell bashkë me këngëtarin Aziz Murati këngën më të re “Pikë në zemër”. Kjo këngë është një këngë shumë ritmike dhe vjen m’u në kohën kur ka dasma në Kosovë.

Vjollca Selimi është njëra prej këngëtarëve të njohura në Kosovë, e cila di të bëj atmosferë në dasma pikërisht sikurse edhe në këngën e saj me Azizin.

“Pikë në zemër” është një këngë përplot ritëm dhe pritet që të jetë një hit në Kosovë dhe tek të gjithë shqiptarët./RevistaBora

Për ta dëgjuar këngën e dy yjeve më posht kliko Linkun:

Mund të ju pëlqejn