Zbulohet shqiptari superseksi, kandidat për “Mister Suedia”

I ri, i pashëm dhe me shumë klas, ndonëse i panjohur për publikun shqiptarë, për atë suedez nuk është dhe i panjohur, Allani po ç’end femrat atje me pamjen dhe fizikun të cilin e ka ndërtuar nga ushtrimet që ka bërë gjatë gjithë kohës sa ka qenë pjesë e fushës MMA për një kohë të gjatë ndërkohë që tash ai meret vetëm me bodybuilding dhe fitness. Allan Ramadani, dalë ngadale po bëhet pjesë e opinionit në Suedi ku edhe vepron e jeton. Djaloshi nga Shkupi me një pamje superseksi po bëhet gati për të sfiduar veten edhe në evenimentin më të madh të bukurisë “Mister Sweeden” që pritet të mbahet në muajin maj, ndërkohë që nga gjitha ato që shkruhet në rrjetet sociale ai shihet si një fitues potencial për shkak se plotëson të gjitha kushtet që i kërkohen një misteri.

Mund të ju pëlqejn