www.revistabora.com

​Rilindi publikon këngën ‘E keqe’

0 106

Rilind Kallaba publikon këngën e re. Rilind Kallaba është një emër që përfaqëson zërin e talentuar dhe muzikën profesionale pasi që jemi mesuar ta shohim të kompletuar në projekte muzikore.

Rilindi muzikën përveç së ta ketë talent ai edhe e ka studiuar, kjo e bën edhe me të veçant pasi që projektet e tij nuk janë të rastesishme por janë planifikuar mirë në detaj. Këte herë ai ka vendosur tê vijë me një këngë Rnb. 

Kjo këngë titullohet ‘E keqe’ dhe është me tekst nga Shiga ndërsa muzika nga Lurro dhe Fatjon Miftari . Projekti në fjalë është finalizuar edhe me videoklip.

Rilind Kallaba publikon këngën e re. Rilind Kallaba është një emër që përfaqëson zërin e talentuar dhe muzikën profesionale pasi që jemi mesuar ta shohim të kompletuar në projekte muzikore.

Rilindi muzikën përveç së ta ketë talent ai edhe e ka studiuar, kjo e bën edhe me të veçant pasi që projektet e tij nuk janë të rastesishme por janë planifikuar mirë në detaj. Këte herë ai ka vendosur tê vijë me një këngë Rnb. 

Kjo këngë titullohet ‘E keqe’ dhe është me tekst nga Shiga ndërsa muzika nga Lurro dhe Fatjon Miftari . Projekti në fjalë është finalizuar edhe me videoklip


.https://www.youtube.com/watch?v=mcCC_pa9pRM

​Rilindi publikon këngën ‘E keqe’ pixel
​Rilindi publikon këngën ‘E keqe’
​Rilindi publikon këngën ‘E keqe’ pixel
​Rilindi publikon këngën ‘E keqe’
​Rilindi publikon këngën ‘E keqe’ pixel
​Rilindi publikon këngën ‘E keqe’
​Rilindi publikon këngën ‘E keqe’ pixel
Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More