www.revistabora.com

Andrra Destani megjithëse pak e plotë, po duket si “loçkë”

0 1,043

Bashkëshortja e Sinan Hoxhës nuk u ndahet pozave asesi.

Andrra Destani po tregohet tejet aktive në rrjetet sociale me paraqitje të ndryshme.

Në paraqitjen e radhës ajo mban veshur një fustan të zi e të gjatë, i cili e bën të duket për bukuri.Andrra Destani megjithëse pak e plotë, po duket si “loçkë” andrra 1508179511 5447264

Megjithëse, disa kile të tepërta ajo duket e ëmbël dhe simpatike. /

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More