www.revistabora.com

Ardit Bexheti vjen në duet me Aida Doçin (Video)

0 42

Një këngë shumë ritmike verore dhe gazmore është realizuar në duet mes këngëtarit tashmë të njohur Ardit Bexheti dhe këngëtares Aida Doçi. Kjo këngë edhe pse është shumë gazmore ka sjellë këtë dyshe në një kombinim të jashtëzakonshëm pasiqë gërshetimi i dy vokaleve të mrekullueshëm ka sjellë një super projekt. Ndryshe, Arditi njihet si një prej emrave të njohur të skenës që ka realizuar shumë duete deri më tani.https://www.youtube.com/watch?v=AljSCuMm3ys

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More