www.revistabora.com

Nailek ka sjellur një mega projekt

Nailek ka sjellur projektin e rradhës, por kësaj here shumë në menyrë profesionale. Projekti ,,Sja kanë idenë,, është shkruar nga vetë NAILEK ndërsa muzika nga BledBeats si dhe me një videoklip fenomenal nga VSM. Vlenë të theksohet së ketë

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More