www.revistabora.com

Balada ‘Kthehu ti’ këndohet nga Leo dhe Vali (Video)

0 137

‘Kthehu ti’ titullohet videoprojekti më i ri nga këngëtarët Leo dhe Vali, një këngë plot me shije e cila është realizuar edhe me video duke i sjellë të dy këngëtarët në formë me një këngë baladë e cila është pëlqyer që nga publikimi i parë. Leutrim Sopa është nga Prizreni ndërkohë që ky është projekti i parë për të derisa Valdet Jefkaj është nga Peja e që me muzikë meret prej kohësh. Për më shumë mund të dëgjoni këtë këngë të mrekullueshme në vazhdim:

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More