www.revistabora.com

Blerjet online?! Çfarë porosisni dhe çfarë merrni!

0 765

Në internet ka pafundësisht faqe online, të cilat reklamojnë e shesin produkte nga më të ndryshmet nga telefonat e kompjuterat tek sandalet e fustanet.

Çmimet e tyre shpesh herë janë me leverdi, pasi janë shumë më lirë se sa tek dyqani i lagjes.

Por edhe me to duhet bërë kujdes, pasi nuk janë të pakta rastet që produkti që ju porosisni nuk është i njëjtë me atë që merrni, duke u zhgënjyer tërësisht.

Prandaj para se të blini diçka duhet të verifikoni mirë se sa seriozë janë prodhuesit apo reklamuesit në punën e tyre.

Image  Blerjet online?! Çfarë porosisni dhe çfarë merrni! auto 1507630981 11507631867
Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More