www.revistabora.com

Bruno dhe këngëtari grek i këndojnë shqiptares

0 1,743

Një ngë artistët më të njohur në Greqi, Tus ka publikuar këngën e tij më të re.

Por e veçanta e kësaj kënge është se bashkë me Tus këndon edhe një këngëtar tjetër i njohur, por shqiptar, e që është Bruno.

Madje nuk përfundon gjithçka këtu.

Kënga quhet “Shqiptare” dhe i kushtohet një vajze shqiptare.

Dëgjoni se si i këndohet vajzës shqiptare nga një shqiptar dhe një grek, në një tekst poashtu të gërshetuar në dy gjuhë.

Videoklipin e ka realizuar Max Production. Shijojeni!

 

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More