www.revistabora.com
Shfletimi i Kategorisë

Po Flitet

Po Flitet

Shqipja vjen me ‘Janari’ (Video)

Shqipe Lajqi është 27 vjeçare me prejardhje nga Rugova e Pejës por e lindur dhe e rritur në Borken të Gjermanisë ku ajo jeton edhe me familjen. Hera e parë që ka provuar të këndojë ka qenë si 5 vjeçare duke kënduar kështu coverin e

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy