www.revistabora.com

City Vera projekti me i ri nga Leonard Alija X Jaykes FOTO-VIDEO

0 37

Jay Kes është artisti shqiptar që kohën e fundit ka shkelqyer në industrin muzikore shqiptare. Gjitha këngët sapo i publikon shëndrrohen në Hite . Kënga e re e sapo publikuar mban titullin “City Vera” dhe vjen në bashkpunim me Leonard Alijaj. Kënga premieren ekskluzive e ka pasur në kanalin më të madhë shqiptar në youtube , në ArkivaShqip kanal ky me mbi 3 miljon subscribe. Përndryshe Jay Kes shumë shpejt do e hapë një studio ku do ju japë mundesin artistave të ri që deshirojn të integrohen në industrin muzikore. Istogu është qyteti ku Artisti në fjal do të investoi dhe shumë shpejt do jete një dritare e re për artistat e ri.

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More