www.revistabora.com

“Coiffeurcristian” perandoria e shqiptarit në Zvicër

0 50

“Coiffeurcristian” perandoria e shqiptarit në Zvicër 54256135 579886639088733 4890289504557989888 n
“Coiffeurcristian” perandoria e shqiptarit në Zvicër


“Coiffeurcristian” perandoria e shqiptarit në Zvicër 55598898 2752977561594599 6055639347439337472 n

Ai, jeton dhe vepron në Zvicër, ku e ka ngritur biznesin e tij të quajtur “Coiffeurcristian”. Ky sallon është shumë i frekuentuar dhe nga aty të gjitha klientet dalin të magjepsura nga ajo që ndodh me flokët dhe pamjen e tyre. Kristiani, thotë se është rritur duke punuar dhe shpresuar për të arritur në këtë pikë që është sot. I riu tregon se ishte pasioni ai që e shtyu për të marrë vendimin për ta hapur sallonin e tij, aty ku ofron shërbime profesionale me një cilësi dhe seriozitet të rrallë. Mjeshtri i parukerisë, stilisti tashmë i famshëm i flokëve se në “Coiffeurcristian” punohet me produktet më cilësore treg. “Jemi të fokusuar tek mirëmbajtja e flokut, kujdesi dhe mbi të gjitha për të ruajtur parametrat e cilësisë së flokut, në mënyrë që të mos dëmtohet gjatë aplikimit mbi të”. Kjo, padyshim se është ajo që e bënë diferencen e madhe në atë që ofron Kristiani për klientelen e tij, që tashmë është e gjërë. Siç kuptojmë, klientet që e frekuentojnë këtë sallon janë nga e gjithë bota, e kjo falë eksperiences dhe çertifikimeve që ka Kristiani. Ai, është çertfikura si freizer nga VIP sallonet më të mira, si “Avalon Hair”, Kaci, Mounir, “The Most” dhe nga frizeri që është zgjedhur për tetë herë më i miri në botë, Martin Durrenmatt. Se Kristian Pali ecë më hapin e kohës, kjo është e dukshme. Ai, ma tregoj se trendi aktual është “BayalageOmbre”. Artisti që i dedikohet shumë punës së tij, potencon se i përkushtohet me shpirtë flokëve, ndërkohë që ka një moto të bukur, ku thotë: “Kjo jetë u përket guximtarëve”. Për “Coiffeurcristian” mund te flitet edhe fare shkurt, pasi është puna ajo që flet në emër të Kristianit dhe stafit të tij. Një është e sogurtë, në sallonin e tij bëhen mrekulli. Ndërkohë që frizerët e tjerë paraqesin aplikime fallco me paruke, kjo nuk ndodh asnjëherë me Kristianin, që është mëse i drejtoërdrejt dhe origjinal në këtë pikë. Adresa: Coiffeurcristian Zürcherstrasse 57 8953 Dietikon Tel: +41445541900 Instagram: @coiffeurcristian 

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More