www.revistabora.com

Coming soon \ Evelina vjen me një super Hit

0 97

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artiste e re që premton shumë në industrinë e muzikës është Evelina. Evelina që nga fëmiria është marrur me muzik duke treguar vlera te larta vokale e skenike. Ka zë fantastik në stilin e saj. Tani artistja e re ka vendosur të merret serjozisht me muzik duke e kthyer muziken nga hobi në profesion. Kënga e re nga Evelina mban titullin “ Lina – Na dy” dhe lansimi i saj do behet me 29.01.2019.

Coming soon \ Evelina vjen me një super Hit 51258188 320601305243182 5423150252838354944 n
Coming soon \ Evelina vjen me një super Hit
Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More