www.revistabora.com

Coming soon “Krejt u pa” kënga e re nga Vedat Kastrati

0 101

Vedat kastrati kengetari i dashur shqiptar sapo ka paralajmruar lansimin e këngës se re, “Krejt u pa” mban titullin projekti i ri i cili se shpejti do merre driten jeshile për publikim. Ky projekt është punuar shumë profesionalisht dhe altualisht klipi është në montazh


Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More