www.revistabora.com

DEBAT N’SHILTE – Shkolla dëmton seriozisht shëndetin / Folësi : Fitim Uka

0 158

Nëse edhe për një ditë të vetme keni ushqyer ndjenjën e urrejtjes ndaj shkollës, jeni dërmuar nga leximi, keni xhelozuar shokun apo shoqen e klasës, keni ndier presion nga prindërit për të shkëlqyer në mësime, keni marrë inat një mësimdhënës, keni përjetuar stres para një testi a provimi, atëherë ju keni më shumë se një arsye për të qenë në “Debat n’Shilte”.

Të gjithë të interesuarit të paraqiten nga ora 17:00 në shkollën “Qamil Batalli” (ish-shkolla “Model”).

P.S. Nga ora 18:00 festojmë ditëlindjen e 9-të të Qendrës për Hulumtime Psiko-Sociale dhe Mjekësore. Muzikë, argëtim dhe koktej! Ju mirëpresim.

DEBAT N’SHILTE – Shkolla dëmton seriozisht shëndetin / Folësi : Fitim Uka

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More