www.revistabora.com

Doc. Dr. Festim Halili ligjëron në Universitetin e Krajovës në Rumani

0 47

Doc. Dr. Festim Halili po qëndron për vizitë në Universitetin e Krajovës të Rumanisë ku po mban disa ligjërata në këtë universitet.

Kjo vizitë në Universitetin e Krajovës të Rumanisë vjen pas disa vizitave që Halili ka realizuar më parë në disa universitete të ndryshme të botës si në Austri, Lituani e Hungari si dhe disa delegacioneve të profesorëve universitarë që ka pritur në Universitetin e Tetovës në sferën e teknologjisë informative ku drejtues i projekteve ka qenë pikërisht ai.

Doc. Dr. Festim Halili ligjëron në Universitetin e Krajovës në Rumani 54519495 1274148159402540 2610641599666847744 n
Doc. Dr. Festim Halili ligjëron në Universitetin e Krajovës në Rumani
Doc. Dr. Festim Halili ligjëron në Universitetin e Krajovës në Rumani 55533199 262982647940472 7220038348985860096 n
Doc. Dr. Festim Halili ligjëron në Universitetin e Krajovës në Rumani
Doc. Dr. Festim Halili ligjëron në Universitetin e Krajovës në Rumani pixel
Doc. Dr. Festim Halili ligjëron në Universitetin e Krajovës në Rumani
Doc. Dr. Festim Halili ligjëron në Universitetin e Krajovës në Rumani pixel
Doc. Dr. Festim Halili ligjëron në Universitetin e Krajovës në Rumani
Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More