www.revistabora.com

‘Faj’ titullohet hiti i Dassi, kjo këngë jashtëzakonisht e bukur (Video)

0 48

Është projekti i tij i tretë me rradhë dhe duket sikur është më i suksesshmi. Dassi, reperi i ri nga Prishtina vjen me këngën e titulluar ‘Faj’, projekt ky i realizuar edhe me klip e për detaje është përkujdesur instrumentalin Albos, regjistrimin dhe miksimin In Recordss, teksti nga vet reperi Dassi kurse klipi nga Zoom. Kjo këngë është mjaft verore dhe pritet të jetë një nga hitet e kësaj sezone.

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More