www.revistabora.com

Florim Gega-Flori nuk ndalet, ‘Kysmeti im’, hiti i fundit (Video)

0 48

Florim Gega është një nga zërat më të bukur të muzikës popullore dhe zbavitëse, mjaftë aktual dhe i këtuar prej vitesh. Karriera e tij muzikore ka ecur shumë mirë dhe ai ka prezantuar para publikut të gjërë një mori projektesh, një pjesë prej të cilave hite shumë të dëgjuara.

Florim Gega, i njohur si Flori, këtë vit ka startuar me një baladë, një këngë të ndjeshme e plotë emocione. Kënga e re e Florit është titulluar “Kysmeti im”. Teskti i kësaj kënge është shkruar nga Ejup Shabani, miks dhe master nga Xheni, ndërsa videoklipi është produkt vizual i “Urban Graphics”.
Siç kuptojmë, Flori së shpejti vjen me një bashkëpunim me një nga këngëtaret e esgtades, ku këtë projekt e ka ndërmjetësuar dhe e ka në dorë menaxheri i industrisë së muzikës Labinot Nuraj. Producentet me të cilët është duke u pregaditur në bashkëpunim me Wirusin dhe Granit Gashin.
https://youtu.be/7zdJ4PqtVsM

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More