www.revistabora.com

Ilmo Farizi vjen me projekt të ri, titullohet ‘Më kujto’ (Video)

0 42

Këngëtari nga Gostivari, Ilmo Farizi ka publikuar një tjetër videoprojekt me të cilin e ka nisur mbarë edhe këtë vit. Me tekst nga Ejup Shabani, muzikë nga Meti Neziri ku clarinet nga Ferid Ferce Sax, Ilmo Faziri që jeton dhe vepron në Zvicër tregon se edhe këtë vit nuk do të ndalet pasiqë pas kësaj kënge pritet të editojë edhe disa projekte të tjera. E derisa të arrijnë ato, ne po shijojmë bashkë këtë videoprojekt të tij:https://www.youtube.com/watch?v=4kO2raQPSnc

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More