www.revistabora.com

Ja pse nuk duhet përdorur biberin në restorant

0 1,658

Mendoni mirë para se herën e ardhshme të përdorni këtë erëz.

Edhe pse është logjike të mendosh se tualete i nënshtrohen më së shumti baktereve në restorante, shumica nuk është në dijeni se dy gjërat më të ndotura ndodhen në tavolinë.

Rezultatet e studimit të Consumer Safety tregojnë se në vendin e parë për nga ndotja në objektet turistike është menyja e ushqimeve, që mesatarisht përmban 185.000 baktere, apo 100 herë më shumë se sa nga numri i baktereve që ka guaska e WC.

Në vendin e dytë renditet mbajtësja për biber (11.600 baktere), e cila kapërcehet nga personat me rastin e pastrimit, derisa mikroorganizmat vazhdojnë të mbeten.

E njëjta vlen për të gjithë mbajtëset që përmbajnë kripë, sheqer, vaj dhe uthull.

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More