www.revistabora.com

“Je Bela” Hiti i radhes nga Jonus Gropa

0 174

“Je Bela” mbanë titullin kënga e re nga Jonus Gropa. Stina e verës është stina më e nxet e vitit mirpo nxehtësia nuk është vetëm nga temperaturat e larta, i nxeti përvëlues arrihet nga këngëtarët që në të gjitha format mundohen ta zotrojn tregun muzikor. Disa me forma fizike, disa të tjerë me videoklipe të shtrejta e disa tjerë me fuqin e vokalit që posedojnë. Kur bëhët fjalë për vokal një ndërë artistët i cili gjatë gjithë sezonit këndo Live është Jonus Gropa. Këngëtari në fjalë atero në një treg të sigurt , ai është 100% i angazhuar vetëm në dasma, koncerte e ahengje familjare. Vokali briland dhe zotrimi i muzikes Live ka bërë që Jonus Gropa të jetë një nga këngëtarët më të kërkuara në . Kënga e re nga Jonus Gropa mban titullin “Je Bela” kënge kjo që menjëher pas lansimit në kanalin më të madhë shqiptar në YouTube ( ArkivaShqip) ka arritur të ketë prapa vetes shifra të larta klikimesh dhe shumë komente me nota pozitive .

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More