www.revistabora.com

Kush është mashkulli që ja ka vjedhur zemrën Modeles dhe Akores Emi Canaj?

0 1,872

– Emi Canaj është një nga Modelet e para në Shqipëri, e cila tashmë ka marrë rrugëtimine saj në fushën e aktimit duke marrë pjesë në filma Shqiptarë dhe te huaj… si Pit Stop Mafia, Real Detective tashmë dhe me një filmë të ri “S’Ka Kthim Pas”.
Gjithëmonë e kemi parë ne role, policesk duke luftuar të keqen apo te një femre të pushtetshme duke drejtuar grupe mafioze, por kush është personi që Emi-t ja ka vjedhur zemrën?!

Kush është mashkulli që ja ka vjedhur zemrën Modeles dhe Akores Emi Canaj? Kush është mashkulli që ja ka vjedhur zemrën Modeles dhe Akores Emi Canaj? Kush është mashkulli që ja ka vjedhur zemrën Modeles dhe Akores Emi Canaj?

 

 

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More