www.revistabora.com

Lissus, liber tmerr per vrasjet e vajzave shqiptare trafikante te droges dhe tregtine e femijeve te tyre.

0 77
Lissus, liber tmerr per vrasjet e vajzave shqiptare trafikante te droges dhe tregtine e femijeve te tyre. 52861333 2292104634169156 3698993193010855936 n 1


Lissus Tilka, e njohur si kantautore, ndryshe Nertila Haxhia, ka publikuar sot në faqet e saj, dialogun me një trafikante shqiptare të droges, në të cilin shprehet njezeri tmerri i shfrytezimit të vajzave shqiptare si trafikante droge nga djemte shqiptare dhe bashkpuntoret e tyre. Ajo që e bën më të dhimbshem dialogun,është ajo pjesë e historise në të cilen grabitja e femijes së trafikantes nga “miqte” e saj dhe tregtia që zbulohet me femijet jashtemartesore të vajzave shqiptare emigrante. Kujtojme se Lissus edhe në këngët e saj, edhe në aktivizmin e saj, synon të nxjerre në pah përballjet me boten e padrejtesive dhe krimit.Sidomos fokusi i saj mbeten grate dhe femijet. Nertila ka shkruar më herët edhe disa romane të tjera të bazuara në histori reale, e ka fituar vemendjen nga kritiket letrar të vjeter si vajza me guxim të tepruar në temat që trajton në libra qe 20 vjece. Ndërkohe nga reagimet e njerezeve, duket se ky liber po pritet me padurim. Mesa duket Lissus, ose Nertila, e ka ndërmend që më vonë të jetë edhe një prokurore e zonja, pasi vec artistes ajo është një studiese e re në fushen e Diplomacise dhe Drejtesise.

Lissus, liber tmerr per vrasjet e vajzave shqiptare trafikante te droges dhe tregtine e femijeve te tyre.
Lissus, liber tmerr per vrasjet e vajzave shqiptare trafikante te droges dhe tregtine e femijeve te tyre. pixel
Lissus, liber tmerr per vrasjet e vajzave shqiptare trafikante te droges dhe tregtine e femijeve te tyre.
Lissus, liber tmerr per vrasjet e vajzave shqiptare trafikante te droges dhe tregtine e femijeve te tyre. pixel
Lissus, liber tmerr per vrasjet e vajzave shqiptare trafikante te droges dhe tregtine e femijeve te tyre.
Lissus, liber tmerr per vrasjet e vajzave shqiptare trafikante te droges dhe tregtine e femijeve te tyre. pixel
Lissus, liber tmerr per vrasjet e vajzave shqiptare trafikante te droges dhe tregtine e femijeve te tyre.
Lissus, liber tmerr per vrasjet e vajzave shqiptare trafikante te droges dhe tregtine e femijeve te tyre. pixel
Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More