www.revistabora.com

Maria Lajcaj shumë ‘Perfekt’ me projektin e ri plot ritëm (Video)

0 26

Këngëtarja e njohur e muzikës shqiptare Maria Lajcaj ka pak kohë që ka hedhur në qarkullim videoprojektin e saj më të ri te titulluar ‘Perfekt’, një këngë verore dhe me plot ritëm e shkruar me tekst dhe muzikë nga Gjon Bibaj e orkestrim nga Bogdan Loan dhe e kënduar në mënyrë të jashtëzakonshme nga Maria, në videoklip këngëtarja duket shumë perfekte me një look mjaft me klas. Maria, tashmë emër i dëshmuar në skenën shqiptare nuk din të ndalet, ajo është e kërkuar në të gjithë trevat ku këndohet shqip dhe sezona e verës është shumë e ngjeshur për të.

https://www.youtube.com/watch?v=XqrX8tgq4Wg

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More