www.revistabora.com

Mediat zvicerane shkruajnë për parukieren shqiptare

0 49

Është shqiptarja e parë që ka sjellë linjën personale të ngjyrave të flokëve dhe buzëkuqeve.

Ajkune është personazhi shqiptar që po bën bujë në Zvicër me produktet e saj që janë të patentuara.

Gazeta zvicerane Blick kohë më parë ja ka kushtuar asaj një artikull, në të cilin ajo vlerësohet lart për punën e saj.

“Nuk je bjonde, nëse nuk i ke ngjyrat e Ajkunes”, shkruan në gazetën më të madhe zvicerane.

Tashmë edhe në vendin tonë ngjyrat e Ajkunes janë më të preferuarat nga yjet.

Janë emra si Tayna, Kida dhe Rina që preferojnë ngjyrat e Ajkunes që reflektojnë origjinalitet tek yjet e skenës.

Ndërkaq, në vendin tonë imazh i Ajkunes dhe produkteve të saj është këngëtarja, Dhurata Ahmetaj, që së fundmi është shumë e kërkuar për kampanja të marketingut dhe ka përqëndruar fokusin në imazhin e saj.

Kështu, shqiptarët në botë vazhdojnë me sukeseset e tyre.


Mediat zvicerane shkruajnë për parukieren shqiptare ajkune 1
Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More