www.revistabora.com

Melaqja jem – Hiti i ri nga Bashkim Spahiu FOTO-VIDEO

0 117

Melaqja jem - Hiti i ri nga Bashkim Spahiu FOTO-VIDEO 26165668 1770314732992793 7126395740492032663 n


Muzika live është specialiteti i tij, e kësaj i ka dhënë vulë përmes shumë paraqitjeve. Bashkim Spahiu e ka dëshmuar vetën në muzikë edhe atë prej vitesh. Zë që dëgjohet me kënaqësi, këngëtar që vlen.
Ai ia di rendin kësaj pune dhe kjo ka bërë që Bashkim Spahiu të jetë një ndër këngëtarët me të kërkuar. Bashkimi shkon në koncerte i destinuar për ta ndezur atmosferen, për ti bërë koncertet, dasmat, ahengjet e gëzimet më të bukura e më madhështore.
Kënga e fundit e sapo publikuar nga artisti në fjal mban titullin -Melaqja jem, dhe premieren ekskluzive e ka pasur ne kanalin më të madhë shqiptar në youtube, në ArkivaShqip kanal ky me mbi 2.9 miljon subscribe. Kënga sapo është publikuar është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota pozitive 

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More