www.revistabora.com

Mik & Rrok bombardojnë me ‘Saba’ (Video)

0 70

Reperat e famshëm Mik dhe Rrok tashmë kanë realizuar edhe një hit tjetër të rradhës. Ndonëse jetojnë në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, dy shqiptarët e famshëm nuk harojnë të këndojnë edhe shqip, ndërsa në këtë videoprojekt kanë bashkëpunuar për produksion me Diogo Milagre, videoklip me Jonathan Diaz (Soundvisionfilms) si dhe me mbështetje nga Albanian Management, menaxheri i muzikës shqiptare Labinot Nuraj.

Për të ndjekur artistët në Instagram klikoni:

@hitmanmuzik_ @mik_hbf

Ndërkohë që hiti i fundit në video:

Mik & Rrok bombardojnë me ‘Saba’ (Video) 51735418 686203715109535 3815027506948341760 n
Mik & Rrok bombardojnë me ‘Saba’ (Video)
Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More