www.revistabora.com

Nailek ka sjellur një mega projekt

0 32

Nailek ka sjellur projektin e rradhës, por kësaj here shumë në menyrë profesionale. Projekti ,,Sja kanë idenë,, është shkruar nga vetë NAILEK ndërsa muzika nga BledBeats si dhe me një videoklip fenomenal nga VSM. Vlenë të theksohet së ketë projekt e ka mbikqyrur menaxheri i industrisë muzikore Labinot Nuraj. Videoklipi është publikuar në kanalin më të madh shqiptarë ArkivaShqip. E vecanta e Nailek është se njihet si një nga reperat e paktë që në tekstet e tyre trajtojnë temat sociale.

https://www.youtube.com/watch?v=A4yq2tu6ao0

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More