www.revistabora.com

Nasuf Tirona ndez atmosferen me kengen kushtuar ALBAN PRIZRENIT

0 44

Muzika tallava nder vite ka pushtuar tregun e muzikes shqiptare . Si e till ritmi qe ajo percjell te bënë ta shijosh atmosferen ne maksimum. Nasuf Tirona është mbreti i tallava dhe gjatë përformances se ti ka ndezur nejen me kengen kushtuar Alban Prizereni. Perndryshe Albani eshte menagjer i sukseseshem i rrjetev sociale.
Për më shumë ndiqeni videon


https://www.youtube.com/watch?v=2uKORrxbCdg&fbclid=IwAR0ttdg_VVtCN0-1-F7z_d-o_LGLuTggAWH9ESrWtzIERSSacSCBF4YuKxA
Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More