www.revistabora.com

Nertila,(Lissus)merr me vete Shqiperine dhe Kosoven ne konferencat ku do flase nderkombetarisht.

0 80

Lissus Tilka, artistja por sot e identifikuar fort me tagrin e aktivistes, eshte nisur drejte Brukselit per te qene pjese e nje konference nderkombetare te Sigurise se shteteve.Ajo ka studiuar disa vite Diplomaci e vijon studimet per Drejtesi, dhe kjo i sherben sigurisht karrieres se saj.
Por ajo cka e ben interesante udhtimin e saj akademik eshte Konferenca Globale ne Rome e studiuesve te rinj neser, ne te cilen Nertila ka paralajmeruar se do te trajtoje edhe ceshtje te Kosoves.
Mesa duket rinia shqiptare me nje model si Nertila(e njohur edhe ne boten e arrit si Lissus), jans nje shprese serioze per reputacionin e shqiptareve.
Suksese Nertila aktiviste

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More