www.revistabora.com

Një super talente sapo lansoi projektin e ri. Bëhet fjalë pë bukuroshën e quajtur Shqipe.

0 65

Ky projekt është punuar nga Cekic ndërsa me tekst nga reperi Sparrow. Projekti po pritet mirë. Kontaktuar nga ne ajo tha se niher e kënaqur me realizimin e projektit. ” Jam e knaque me projektin dhe pritshmerit, se shpejti do kete edhe shume projekte te tjera”, u shpreh ajohttps://www.youtube.com/watch?v=8Vadw0GRPpM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2IZmNBozBOyoiMI2ISTR_E3v8xinB0IVIpnT_0Ky_8iWpLcn0zSyex6lo&app=desktop

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More