www.revistabora.com

Pelqehet kenga e re nga Mirash Bardheci

0 379

“Gurbeti” mban titullin kënga më e re nga Mirash Bardheci. Kënga është me ritme popullore dhe si e till përciell emocion në qdo tingull, dhe është punuar shumë që dhe klipi të dali shumë profesional. Kënga sapo është lansuar në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota shumë pozitive .
https://www.youtube.com/watch?v=YC6mtBABCq8

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More