www.revistabora.com

Pëlqehet nga publiku kënga e re nga Vani Gjuzi

0 45

“Me flamur Shqiptar” mban titullin kënga më e re nga Vani Gjuzi. Kënga është me ritme folku dhe si e till përciell emocion në qdo tingull, dhe është punuar shumë që dhe klipi të dali shumë profesional. Kënga sapo është lansuar në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota shumë pozitive.

https://www.youtube.com/watch?v=P3tuHeEP30A

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More