www.revistabora.com

Premierë/“ 100 Vera” Hiti i ri nga Shkumbin Hajdini (Video)

0 41

Premierë/“ 100 Vera” Hiti i ri nga Shkumbin Hajdini (Video) 66728921 410016866278831 2025726547838631936 n 1


Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është Shkumbin Hajdini. Shkumbini sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ 100 Vera ” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip. Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe Shkumbini e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Shkumbini është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë. Kënga – 100 Vera menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota shumë pozitive.

https://www.youtube.com/watch?v=xUynsQ9zMNM

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More