www.revistabora.com

Premierë “ANONIM” Projekti i ri muzikor nga Mr X Foto- Video

0 209
Premierë "ANONIM" Projekti i ri muzikor nga Mr X Foto- Video 62168830 308270836777229 5278850162125438976 n 1


“Anonim” është titulli i këngës më të re të Mr X, të cilën e ka kompletuar edhe nga ana vizuale. Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me një shikim ‘vrastar’ dhe butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet. Mr X quhet këngëtari i cili ka kohe qe ka shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare, si një premtim serioz që i bëhet të ardhmes, duke i thënë se profesionalizmi do të jetë i pranishme si në nivelin artistik ashtu dhe atë të paraqitjes skenike. Me zërin e ti të ëmbël e melankolik ka befasuar në secilin interpretim . Kënga e re nga Mr X mban titullin -Anonim dhe menjeher pas publikimit është vershuar nga komentet pozitive dhe klikimet ne youtube.

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More