www.revistabora.com

Premierë – “C’EST LA VIE ” super Hiti i ri nga BLAZE FOTO-VIDEO

0 91

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është BLAZE . BLAZE sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “C’EST LA VIE ” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip. Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesjonale dhe BLAZE e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, BLAZE është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë.


https://www.youtube.com/watch?v=W982A9fGdMg

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More