www.revistabora.com

Premierë – COCAINE nga LilBin FOTO-VIDEO

0 82


Cocaine është hiti më i ri i sapo lansuar në youtube, LilBin është artisti që për këtë sezone verore ka vendosur të shkaktoi termet në industrin muzikore shqiptare.Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesjonale dhe LinBin e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesshme.. Cocaine premieren ekskluzive e ka pasur ne kanalin muzikore NewDayEntertainment.

https://www.youtube.com/watch?v=OZkfiWsLqVE&app=desktop

Premierë - COCAINE nga LilBin FOTO-VIDEO 59670097 603402643495887 2800531325117792256 n
Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More