www.revistabora.com

Premierë : “Faj” Super projekti i ri nga GUGU (Foto-Video)

0 39
Premierë : “Faj” Super projekti i ri nga GUGU (Foto-Video) 47577116 10205433593994716 7069700479147573248 n 1

Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me një shikim ‘vrastar’ dhe butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet.GUGU eshte këngëtarja e cili ka shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare, si një premtim serioz që i bëhet të ardhmes, duke i thënë se profesionalizmi do të jetë i pranishme si në nivelin artistik ashtu dhe atë të paraqitjes skenike. Me zërin e saj të ëmbël e melankolik ka befasuar në secilin interpretim . Kënga e re nga GUGU mban titullin – Faj, Kënga premieren ekskluzive e ka pasur në kanalin më të madhë shqiptar në youtube, në ArkivaShqip kanal ky me mbi 2.9 miljon subscribe 


https://www.youtube.com/watch?v=Pd6pCYohu1U

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More