www.revistabora.com

Premierë: “Ma ngat zemrës” nga Ardian Limanmera (Video)

0 141

Stina e verës është stina më e nxet e vitit mirpo nxehtësia nuk është vetëm nga temperaturat e larta, i nxeti përvëlues arrihet nga këngëtarët që në të gjitha format mundohen ta zotrojn tregun muzikor. Disa me forma fizike, disa të tjerë me videoklipe të shtrejta e disa tjerë me fuqin e vokalit që posedojnë. Kur behet fjalë për vokal nje nderë artistët i cili gjatë gjithë sezonit këndo Live është Ardian Limanmera. Këngëtari në fjalë atero në një treg të sigurt , ai është 100% i angazhuar në dasma dhe ahengje familjare. Vokali briland dhe zotrimi i muzikes Live ka bërë që Ardian Limanmera të jetë një nga këngëtarët më të kërkuara në dasmat shqipëtare. Kënga e re nga Ardian Limanmera mban titullin “Ma ngat zemrës” kënge kjo që menjëher pas lansimit në kanalin më të madhë shqiptar në YouTube ( ArkivaShqip) ka arritur të ketë prapa vetes shifra të larta klikimesh dhe shumë komente me nota pozitive . 


Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More