www.revistabora.com

Premierë – Mere kit Zemer nga Arbo ft. Kushtrim Sadiku

0 145

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri që premton shumë në industrinë e muzikës është Kushtrim Sadiku .
Kushtrimi sapo ka publikuar projektin e tij më të ri me titull “Mere kit Zemer ” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip.
Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesjonale dhe Kushtrimi ne bashkpunim me Arbo e sjellin të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë e suksesshme.
Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku,Kushtrimi është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë.

https://www.youtube.com/watch?v=9OxrU_NNo88&fbclid=IwAR3auedW4IMihB23bEvql0ZiAtidhHxvK96i0g4WkavGmRFHTzLZYVBIONw

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More