www.revistabora.com

Premierë : “Mos me qo selam” nga Gramoz Gervalla (Foto-Video)

0 130

Ka një zë unik, të jashtëzakonshëm. Me një shikim ‘vrastar’ dhe butësi në interpretim, shoqëruar nga një vokal prej një ylli të vërtet. Gramoz Gervalla quhet këngëtari i cili ka kohe qe ka shkëlqyer në industrinë muzikore shqiptare.
Muzika live është specialiteti i tij, e kësaj i ka dhënë vulë përmes shumë paraqitjeve. Gramoz Gervalla e ka dëshmuar vetën në muzikë edhe atë prej vitesh. Zë që dëgjohet me kënaqësi, këngëtar që vlen.

Ai ia di rendin kësaj pune dhe kjo ka bërë që Gramozi të jetë një ndër këngëtarët më të kërkuar. Artisti në fjal shkon në dasma i destinuar për ta ndezur atmosferen, për ti bërë koncertet, dasmat, ahengjet e gëzimet më të bukura e me madhështore.

Me zërin e ti të ëmbël e melankolik ka befasuar në  secilin interpretim . Kënga e re mban titullin -Mos me qo selam , Kënga menjeher pas publikimit është vershuar nga klikimet dhe komentet me nota shumë pozitive

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More