www.revistabora.com

Premierë / “SATIVA “ Kënga Më E Re Nga PSAJKO (Video)

0 143
Premierë / “SATIVA  “ Kënga Më E Re Nga PSAJKO (Video) 66205611 1129645187243310 3016135247403155456 n 1


Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri po që premton shumë në industrinë e muzikës është PSAJKO.
PSAJKO sapo ka publikuar projektin e ti më të ri me titull “ SATIVA ” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip. Ky projekt është punuar në mënyr shumë profesionale dhe PSAJKO e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë shume e suksesëshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, PSAJKO është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë. Kënga – SATIVA menjëher pas lansimit në youtube është vërshuar nga klikimet dhe komentet me nota shumë pozitive. Përndryshe PSAJKO ka paralajmruar një super projekt i cili veq është në finalizim dhe shumë shpejt do publikohet super hiti i ri me titull “COCAINA”

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More