www.revistabora.com

Premierë – Single nga Egzon Berisha Foto-Video

0 83

Stina e verës është stina më e nxet e vitit mirpo nxehtësia nuk është vetëm nga temperaturat e larta, i nxeti përvëlues arrihet nga këngëtarët që në të gjitha format mundohen ta zotrojn tregun muzikor. Disa me forma fizike, disa të tjerë me videoklipe të shtrejta e disa tjerë me fuqin e vokalit që posedojnë. Kur bëhët fjalë për vokal një ndërë artistët i cili gjatë gjithë sezonit këndo Live është Egzon Berisha. Këngëtari në fjalë atero në një treg të sigurt , ai është 100% i angazhuar vetëm në dasma e ahengje familjare. Vokali briland dhe zotrimi i muzikes Live ka bërë që Egzon Berisha të jetë një nga këngëtarët më të kërkuara në dasmat shqipëtare. Kënga e re nga Egzon Berisha mban titullin “Single” kënge kjo që menjëher pas lansimit në kanalin më të madhë shqiptar në YouTube ( ArkivaShqip) ka arritur të ketë prapa vetes shifra të larta klikimesh dhe shumë komente me nota pozitive . 
h

https://www.youtube.com/watch?v=BEXcyFPEg0Q

h

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More