www.revistabora.com

Premier – Hajde rrim nga Kushtrim FOTO-VIDEO

0 1,870

Tregu i muzikës sonë çdo ditë e më shumë po pasurohet me emra të rinj që futen në këtë treg të ngjeshur . Një artist i ri që premton shumë në industrinë e muzikës është Kushtrimi ai sapo ka publikuar projektin e tij më të ri me titull “Hajde rrim” këngë kjo që vjen e vizualizuar me videoklip. Ky projekt është punuar ne menyr shumë profesionale nga Kushtrimi dhe artisti  në fjale e sjell të interpretuar në mënyrë të veçantë, këngë e cila pritet të rezultojë e suksesshme. Shumë prej artistëve tanë edhe pse emra të rinj janë pritur mirë nga publiku, Kushtrimi është një emër që premton të ngritet shpejt në skenë.

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More