www.revistabora.com

Vjen konkurenca e fortë e Raperave ai është DoneLipo (Video)

0 69

Reperi DoneLipo i cili eshtë më preardhje nga Gjilani por që jeton në Gjermani, ka sjellur projektin e parë profesional. DoneLipo është vetëm 15 vjeqarë ndërsa tekstet i shkruan vetë si dhe komplet idejat rreth këngëve i përpilon personalisht vetë.

Projekti i parë i tij ka ardhur në gjuhën gjermane dhe titullohet BANDIT. Për ma shumë degjojeni këngën e DoneLipo dhe bëjeni subscribe kanalin e tij për t’i përcjellur projektet tjera që do i sjellë së shpejti.
https://www.youtube.com/watch?v=niYzqaZDJJc

Mund të ju pëlqejn

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More